7. března 2024

Nová generace FlexiMed Active: Teď ve formě kapslí s nejčistším glukosaminem pro klouby

Společnost NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o. uvádí na trh nový doplněk stravy FlexiMed Active. FlexiMed Active přichází ve formě kapslí, které jsou snadněji vstřebatelné a pohodlnější na polknutí. Kapsle také umožňují rychlejší a efektivnější dodání účinných látek přímo tam, kde je jich potřeba.

23. února 2024

ImuBerin: Revoluční norský doplněk stravy pro podporu imunity je nyní dostupný v České republice

České Budějovice, 8. února 2024 – S potěšením oznamujeme uvedení přelomového doplňku stravy ImuBerinu na český trh. ImuBerin přichází podpořit imunitní systém a celkové zdraví jedinou kapslí denně. Tento produkt vyvinutý v Norsku je výsledkem pokročilých vědeckých výzkumů a inovací v oblasti přírodního zdraví.

1. dubna 2023

NaturaMed představuje Movisan Kolagen II: nový norský doplněk stravy pro zdravé klouby

Potíže s klouby jsou stále častější i mezi mladšími generacemi a mohou negativně ovlivnit kvalitu života. Většina lidí nad 50 let se s tímto problémem potýká, ale existuje způsob, jak jim předcházet i u mladších. Klíčovou podporou pro zdravé klouby je perfektní kloubní výživa a právě zde pomáhá nový norský doplněk stravy Movisan Kolagen II.

21. února 2023

Soukromník rozdává všem rodinám vitamín D za půl miliardy

Od začátku epidemie rozdal NaturaMed přes milion balení ročního vitamínu D

20. února 2023

Tělu potřebný vitamín K bude zdarma. Z Norska jedou plné kamiony.

Vitamín K ovšem nebude zdarma proto, že se do České republiky naváží po kamionech. Důvodem je rozhodnutí společnosti NaturaMed, konkrétně jejího majitele v Norsku, který se rozhodl do Čech investovat několik desítek milionů korun a rozdat je právě v podobě vitamínu K. Proč?

1. února 2023

CholestControl z Norska udrží správnou hladinu cholesterolu

Společnost NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o. uvádí na trh nový doplněk stravy CholestControl. Podporuje stabilní hladinu cholesterolu v krvi. Obsahuje 800 mg fytosterolů, které jsou důležité pro udržení zdravé hladiny cholesterolu v krvi. Dále obsahuje vitamíny B1, B3 a B6 a rybí olej s omega-3, EPA a DHA pro zdravé funkce srdce a cirkulaci krve.

11. října 2022

Projekt navrácení lososa do Labe slaví 20leté výročí

Na počátku projektu návratu lososa na naše území byl Český rybářský svaz, z. s., Severočeský územní svaz, který v roce 1998 vysadil prvních 10000 ks plůdku lososa obecného do řeky Kamenice. Původní populace této ryby byla v minulosti v Labi a jeho přítocích zcela vyhubena. Vysazovány tak začaly být ryby geneticky příbuzné původní Labské populaci. Po svém vzniku se k projektu připojil také NP České Švýcarsko. Nyní projekt slaví 20leté výročí.

Naturamed Pharmaceuticals - Newsroom

V České republice začala působit společnost NaturaMed Pharmaceuticals v roce 2006. Jejím sídlem se staly České Budějovice. O necelé tři roky později začala dodávat produkty také zákazníkům na Slovensku. Od této doby vyzkoušelo doplňky stravy NaturaMed více než 2 700 000 zákazníků. V prodeji omega-3 je na českém a slovenském trhu lídrem.